Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling zet succes van Kalevallei-familie voort in Salzburg

Jur Vrieling met Fiumicino van de Kalevallei Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Jur Vrieling stuurde vanavond de achtjarige Plot Blue-nazaat Fiumicino van de Kalevallei naar een derde plaats in Salzburg. In de rubriek over 1,50 meter ging de overwinning naar Hans-Dieter Dreher in het zadel van Prinz (v. Perigueux).

De Duitser Dreher stuurde de elfjarige ruin foutloos door het parcours in de winnende tijd van 63,67 seconden. Hij werd gevolgd door de Belg Wilm Vermeir. Vermeir had met de Shindler De Muze-nakomeling Gentiane de la Pomme 64,24 seconden nodig om foutloos het Oostenrijkse parcours af te leggen.

Tweede bezichtiging

Jur Vrieling behaalde de derde tijd in het zadel van Fiumicino van de Kalevallei. Deze ruin werd gefokt door zijn eigenaren Victor De Sloover en Geert De Sloover. De moeder van deze Fiumicino is Triomphante van Schuttershof. Zij is de volle zus van Sissi van Schuttershof. Sissi liep zelf op 1,60 meter niveau en kreeg afgelopen week haar zoon Most Wanted van de Kalevallei (v. Darco) doorverwezen naar de tweede bezichtiging.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook