Ga naar hoofdinhoud

Nederlanders pakken prijzen op Sentower Park

De Nederlanders doen het goed op het Sentower Park. Demi van Grunsven, Timothy Hendrix en Yves Houtackers reden bij de prijzen met hun zevenjarigen en wederom Houtackers, Johnny Pals en Lisa Nooren pakten een topklassering in de 1,40m rubriek. Als mooie afsluiter van de dag eindigde Willem Greve op de tweede plek in de Big Tour over 1,45m.

De zevenjarigen rubriek van vanmiddag viel ten prooi aan de Duitser Oliver Lemmer en Chin Cham Cham (v.Chin Champ). De nummer twee van gisteren, Dennis Caubergs en zijn KWPN’er Hemerald-Balia (v.Emerald), werden ook vanmiddag weer tweede. Demi van Grunsven eindigde met Hucinta (v.Namelus R) op een mooie vijfde plaats net voor Timothy Hendrix en Hendrick’s HX (v.Bustique) die als zesde eindigden. Yves Houtackers en Gold Diamant du Plan d’Eau (v.Diamant de Semilly) namen nog een volgprijs mee met de twaalfde plek.

1,40m 2*

In de 1,40m van vanmiddag was Yves Houtackers ook weer te vinden in de uitslagenlijst. De Nederlander moest met Dieu Merci van ’t Meulenhof (v.Bamako de Muze) in de Belgische Elisa Strubbe (Soir des Quarts) zijn meerdere erkennen en eindigde als tweede. Aan de vierde plaats zat ook een Nederlands tintje. De Noorse vriendin van Timothy Hendrix, Oda Charlotte Lyngvaer, eindigde met KWPN’er Goanita (v.Zandor) net naast het podium als vierde. Johnny Pals behaalde met de Ustinov-zoon Excentriek een achtste plaats en Lisa Nooren werd met VDL Groep Gistique (v.Verdi TN) twaalfde.

Big Tour

Marco Utterscheidt was met Hinde van de Moldervelden (v. Thunder van de Zuuthoeve) met 47,76 seconden op de klok net iets sneller dan Willem Greve met Zypria S  en zorgde daarmee voor een Duitse overwinning. Greeve, die in 47,92 seconden aan de finish kwam met de Canturo-dochter werd op zijn beurt op de voet gevolgd door de voormalige topper van Michael Greeve, Big Star Jr KZ met Michael Hughes in het zadel. Hughes en de Big Star-zoon finishten in 47,96 seconden.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.