Ga naar hoofdinhoud

Poznan: Van Gogh subliem in MT Finale

Marco Kutscher hier met Van Gogh Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl
Marco Kutscher reed in de 1,45m Medium Tour in Poznan met Van Gogh (v.Numero Uno) een barrage ronde om te winnen en dat was dan ook het uiteindelijke resultaat. De Duitser gaf de acht andere barrage kandidaten het nakijken en pakte de Finale.

Nadat Van Gogh een jaar rust van de internationale wedstrijden heeft gehad, acteerde Kutscher met de hengst weer voor het eerst in september van dit jaar op internationaal niveau. Nu drie maand later verkeert de Numero Uno-zoon in bloedvorm en liet in Poznan vanmiddag weer even zien wat hij waard is.

Top drie

Marco en Van Gogh klokten met een strakke en aanvallende ronde een tijd van 35,57, en namen de leiding in de proef. Direct na het duo kwam, voor het organiserende land, Maksymilian Wechta met Quinchella (v.Quintero) binnen rijden. De Pool reed supersonisch snel rond in 34,56, maar moest de snelheid bekopen met een fout, en belandde op een zevende plaats. Als laatste starter in de barrage had Eoin McMahon met Chacon (v.Chacco Blue) alle kaarten in handen. De Ier klokte een tijd van 35,57 seconden, kwam daarmee net twee-tiende tekort op Kutscher, en eindigde als tweede. Patrick Lemmen viel net buiten de prijzen met Ideaal (v.Andiamo); door een fout in het basisparcours werd de Nederlander 13e.

Bekijk hier de uitslag en hieronder de video van de barrage ronde van Kutscher en Van Gogh.

Bron: Facebook/Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook