Ga naar hoofdinhoud

Romain Duguet begint voor zichzelf

Olympisch springruiter Romain Duguet start in november van dit jaar zijn eigen bedrijf. De afgelopen twaalf jaar was hij in dienst op een stal vlakbij Bern. Nu heeft hij in de regio Freiburg een stal met twaalf boxen laten bouwen waar hij zijn werkzaamheden als zelfstandige zal voortzetten.

Op dit moment staan de paarden van Duguet nog gestald bij Romain Barras omdat zijn eigen stallen nog niet klaar zijn. Hij wil zich met zijn nieuwe bedrijf meer richten op zijn sportieve carrière en op zijn lesklanten.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Globalequestriannews

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook