Ga naar hoofdinhoud

Schockemöhle toont spierballen in 5* GP Coapexpan

Quintol met Eduardo Menezes Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Volgens de berekeningen van HorseTelex Results is Paul Schockemöhle de succesvolste fokker ter wereld. Wekelijks lopen paarden van Gestüt Lewitz vooraan mee op concoursen over de hele wereld. Zo ook in de 5* Grote Prijs van Coapexpan. Die werd dit weekend gewonnen door Quintol (Quintender x Cento) onder de Braziliaan Eduardo Menezes en derde werd Chacna (Chacco Blue x Narew xx) met de Mexicaan Enrique Gonzales. Beide geboren op Gestüt Lewitz. 

Alsof dat nog niet genoeg was, plaatste ook Ninloubet (Nintender x Galoubet A) zich nog met de Mexicaan Jose Antonio Chedraui Eguia in diezelfde Grote Prijs. Hij werd 10e.

KWPN’ers

Tweede in de Mexicaanse Grote Prijs werd de door M.E. Bosman van de Most uit Slagharen gefokte Coleman (Tangelo van de Zuuthoeve x Indorado) met Rodrigo Lambre in het zadel. En ook op 4 een KWPN’er: Cor Bakker (Colandro x Quattro B). De Mexicaan Fernando Martinez Sommer heeft de door Annelies Bakker gefokte ruin lekker aan het springen. Vorige week won Cor Bakker al de 4* Grote Prijs van Coapexpan.

Uitslag


Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook