Ga naar hoofdinhoud

Sander Geerink pakt prijzen mee in Toscana Tour

Sander Geerink hier met Robinson. Foto: Jacquelien van Tartwijk
In de voorjaarstour in Arezzo pakte Sander Geerink zaterdag met twee paarden top vijf-klasseringen. Met  Comino (v. Cassini II), waarmee hij vrijdag ook al in de top 5 eindigde,  eindigde Geerink op de derde plek in de Gold Tour en met Donner IK (v. Deauville van T&L)  mocht hij zich net als vrijdag als vierde opstellen in de Silver Tour.

Edouard Schmitz was met Cortino de afgetekende winnaar in de Gold Tour over 1,45m. De Zwitser stuurde de twaalfjarige zoon van Coriano in 66,93 seconden foutloos rond en was daarmee dik vier seconden sneller dan de concurrentie. Nico Lupino zorgde met Crossing Jordan R (v. Cancara) met de tweede plaats voor het beste thuisresultaat en was op zijn beurt ook weer ruim drie seconden sneller dan Geerink en Comino.

Silver Tour

In de Silver Tour over 1,40m ging Luka Zaloznik er met Quick ‘N’ Step (v. Quintender) met de overwinning vandoor. Het duo uit Macedonië kwam in 59,23 seconden foutloos aan de finish. Adrrzej Oplatek bleef als tweede en laatste foutloos onder de zestig seconden met Conmina Blue PS (v. Contendros 2) en mocht zich als tweede opstellen voor de prijsuitreiking. Geerink kwam met de tienjarige vosmerrie in 60,36 seconden aan de finish en eindigde achter de Ierse ruiter Ivan Dalton met Ambre Platiere (v. Mylord Carthago) en de Duitser Jochen Teufel met Arc en Ciel de Gala.

 

Uitslagen

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.