Ga naar hoofdinhoud

Belgisch kampioene naar Cassio Rivetti

Cassio Rivetti, hier met Vivant. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Cassio Rivetti heeft een nieuw talent in zijn stallen mogen verwelkomen. Het gaat om de zevenjarige BWP-merrie Kerbie V.V. (Chacco Blue x Royal Feu). Rivetti maakt deze week op het tweesterrenconcours van Lier zijn debuut met het fokproduct van Evelyne van Vreckom, die eveneens eigenaresse is van de merrie.

Met Van Vreckom in het zadel werd Kerbie V.V. als vierjarige Belgisch kampioen in Lanaken. Als jong paard won de merrie het vrijspringen in Ternat.

Kerbie bracht inmiddels meer dan tien nakomelingen. Dit jaar werden er via embryotransplantatie drie geboren: twee van Emerald en een van Cornet Obolensky.

De moeder van Kerbie is de SF-merrie Ligie, die onder meer de goedgekeurde hengsten Fidjy of Colors (v. Le Tot de Semilly), Tinka’s Hope (v. Tinka’s Boy) Ligie’s Goldstar V.V. (v. Norton d’Eole) bracht.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Horseman

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook