Ga naar hoofdinhoud

Billington verslaat Nederlanders in tweester

James Billington hier met Davidson Foto: Jacquelien van Tartwijk

Op het laatste moment ging James Billington er met de winst vandoor in de Roelofsen Horsetrucks 2* GP in Twente zaterdag. Gelukkig reed de Brit wel op een Nederlands gefokt paard. Met Comfortuna VDL (v. Berlin) was Billington 2/10 seconde sneller dan thuisruiters Peter Olthof en Lennard de Boer. Olthof had de Canturano-merrie Dokyra Fortuna gezadeld, De Boer kwam aan de start op Ivan R (v. Apple Juice).

De barrage was rijk gevuld met liefst elf combinaties, waarvan zeven Nederlandse. De rubriek werd onder wat regenachtige omstandigheden verreden, wat niet alle paarden even goed uitkwam.

Uitslag

Bron: Paardenkant – Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook