Ga naar hoofdinhoud

CSI Twente meer dan alleen paardensport

CSI Twente

De vrachtwagens en paardentrailers rijden weer af en aan richting Erve Maathuis in Geesteren, waar het CSI Twente vandaag is begonnen. Het concours is een van de grootste paardensport-evenementen in de provincie Overijssel. Doordat het CSI dit jaar de viersterren-status heeft, mag het zich verheugen op deelname van meerdere topruiters zoals Jur Vrieling, Gerco Schröder, Wout-Jan van der Schans, Michael Greeve en Gert-Jan Bruggink.

De viersterren-status betekent een goed gevulde pot prijzengeld en daarnaast zijn er maar liefst vijf auto’s te winnen.

Wat veel mensen niet weten, is dat CSI Twente veel meer is dan topsport. Er is muziek en op het evenemententerrein presenteren verschillende winkels hun handelswaar. RTV Oost publiceerde een video van een rondje over het terrein, waar hard gewerkt wordt om alles tot in de puntjes te organiseren.

Klik hier om de video te bekijken.

Klik hier voor het programma.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/RTVOost

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook