Ga naar hoofdinhoud

Daniel Deusser: ‘Killer Queen is een belofte voor de toekomst’

Op CSI Valkenswaard was Daniel Deusser met Killer Queen VDM (v. Eldorado van de Zeshoek) de sterkste in de rubriek voor de zevenjarigen over 1,35 m direct op tijd. De Duitse ruiter won met deze merrie, die een nazaat is van de olympische For Pleasure-dochter Derly Chin de Muze (Eric Lamaze), vorige week in de Tops International Arena ook al de finale van deze leeftijdscategorie.

Daniel Deusser rijdt Killer Queen nu iets meer dan een week en is enorm te spreken over de BWP-merrie. “Ze is een belofte voor de toekomst”, aldus Deusser.

De Spanjaard Armando Trapote eindigde op een tweede plaats met Tinkerbell (v. Chacco-Blue), gevolgd door Britse topruiter Ben Maher en Concona (v. Conthargos).

Franssen en Bruggink

Tim Franssen zette het beste resultaat voor Nederland neer. Hij reed Taxi Buuron Napoli (v. Nabab de Reve) naar de zevende plaats. Gert-Jan Bruggink viel ook in de prijzen: hij eindigde met Fritzie (v. Verdi TN) op de tiende plek.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Tops

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook