Ga naar hoofdinhoud

Dominique Roelofsen sterkste in Medium Tour

Op de openingsdag van het CSI2* op het Ruitersportcentrum Den Goubergh in Roosendaal heeft Dominique Roelofsen met Ardenta de Den Goubergh Prix gewonnen. In het 1.40m werd de Pool Lukasz Wasilewski tweede voor de ruiter uit Litouwen Matas Petraitis.

Dominique Roelofsen met reed met de achtjarige merrie Ardenta van Cardento een ijzersterke tweede fase in 22,89 seconden. Toch kwam de Pool Wasilewski dicht bij de tijd van Roelofsen. Met Arakorn, een achtjarige KWPN-er van Cantos, kwam hij een tiende tekort voor de overwinning (22.99 sec.). Matas Petraitis klokte een tijd van 23,31 seconde met Bacardi (v. Balou Du Rouet). Dennis van de Brink met Wennemars (v. Karandasj) werd vierde in 23,36 seconde, gevolgd door Kevin Jochems op de Holsteiner Ma Cherie (v. Conello).

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook