Ga naar hoofdinhoud

Doron Kuipers vijfde op CSI3* in Vilamoura

Doron Kuipers. Foto: Jeroen Spoolder

Op het CSI3* in het Portugese Vilamoura is Doron Kuipers vijfde geworden in het 1,35 m. Hij bereed de KWPN'er Daegen Lalan, waarmee hij foutloos rondkwam. De winst ging naar de Portugees António Matos Almeida met Ulena Mail.

Ook in het Spaanse Oliva viel Nederland succes ten deel. Megan Laseur won in het 1,35 m de tweede prijs met Cleopatra.

CSI3* Vilamoura

Behalve Doron Kuipers deed ook Gert Jan Bruggink mee in Vilamoura. Hij werd elfde met Miss Felicia Z na een mooi foutloos rondje. Verder had Lisa Nooren een van haar paarden opgezadeld voor deze rubriek. Ze wist foutloos te blijven met VDL Groep Charisma Z en werd 14e. Kevin Jochems tenslotte had een vierfouter met Dream Boy M waardoor hij op de 21e plek eindigde.

CSI2* Oliva

De Nederlandse amazone Megan Laseur is in het Valencia gelegen Oliva tweede geworden met Cleopatra. Winnaar van de 1,35 m rubriek werd de Fransman Harold Boisset met Verty GO. De derde prijs ging naar Melanie Leoine Jondet met Ellington Jsx.

CSI2* Opglabbeek

In het Sentower Park in het Belgische Opglabbeek, waar een 1,30 m rubriek op het programma stond van de CSI2*,  zijn vier Nederlandse ruiters bij de eerste tien geëindigd. Op de eerste plaats stond de Fransman Scott Discours. Niet ver achter hem werd Patrick Lemmen vierde met Jolie Fleur. Twee plaatsen naar beneden stond Ralph Slaats op een nette zesde positie met Fabio. Anniek Poels met Cartina B eindigde als negende en Sidney Eras met Casman sloot de rij op de tiende plek.

 

Uitslagen CSI Vilamoura 1,35 m

Uitslagen CSI Oliva

Uitslagen CSI2* Opglabbeek, 1,30 m

 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook