Ga naar hoofdinhoud

Duitsland domineert VDL Groep Prijs.

Het podium van de VDL Groep Prijs op Indoor Brabant was vanavond volledig in handen van Duitsland. Christian Ahlmann en Aragon Z behaalden in 63.58 seconden de eerste plek.

Hans-Dieter Dreher stuurde de dertienjarige Embassy II naar een tweede plek. Hij bleef met 64.33 seconden net achter Ahlmann. Marco Kutscher maakte met Cornet’s Cristallo de top drie compleet.

Geen enkele Nederlander behaalden de top tien. Leopold van Asten was met een elfde plek de beste Nederlander. Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN (v. Rash R) volgden op twaalf. Albert Voorn en Tobalio (v. Numero Uno) eindigden op de veertiende plaats.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook