Ga naar hoofdinhoud

Eduardo Menezes zegeviert in openingsrubriek Wellington

De internationale openingsrubriek van CSI Wellington kende gisteren een Braziliaanse winnaar. Eduardo Menezes stuurde zijn Oldenburg gefokte merrie Caruschka 2 (v. Berlin) in een tijd van 62,25 seconden rond en bleef nipt Brianne Goutal voor, die genoegen moest nemen met de tweede plaats.

Menezes kon met dit resultaat de hoofdprijs van 11.500 dollar in ontvangst nemen. Goutal stuurde Feliciano’s zoon Fineman in 62,65 seconden rond, wat haar 7.000 dollar opleverde. De derde prijs ging naar Euginio Garza en Bariano (v. Jetset-D). Zij finishten in 63,14 seconden.

Darragh Kenny en Important de Muze (v. Erco van ’t Roosakker) legden beslag op de vierde plaats. Luiz Francisco de Azevedo werd met KWPN’er Collin (v. Corlandro) vijfde.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook