Ga naar hoofdinhoud

Ever Blue zorgt voor Blom-succes

Foto: Melanie Brevink

Sponsor Rinus Blom beleefde een mooie avond bij de aftrap van de door zijn bedrijf ondersteunde KNHS/KWPN-hengstencompetitie. Zijn eigen hengst Blom's Ever Blue won met de pijlsnelle Mitchel Sonneveld de klasse Z/ZZ.

Elf combinaties plaatsten zich vanavond in het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo voor de barrage. Na een felle strijd tegen de klok in het wendingrijke parcours van Louis Konickx stond één van de grote favorieten vooraan. Begin dit jaar wonnen Mitchel Sonneveld en Blom’s Ever Blue al de finalewedstrijd in Den Bosch en vanavond waren ze opnieuw zeer gemotiveerd. Het hoge tempo – ook volgehouden in de wendingen – leverde de zege op: 0/33.20.

Daar had Rob Heijligers niet van terug. Met de valkkleurige Concorde-zoon Cream On Top, het fokproduct van eigenaar Hans Dings, kwam 0/33,61 op het scorebord te staan, goed voor het tweede geld. De derde plaats was voor de fijn springende Edinburgh. Vorig jaar én dit jaar won de scherpe Vleut-zoon onder Kristian Houwen de hengstencompetitie, nu kwam hij nét tekort: 0/33,72.

Harley-zoon Everto bleef onder James Gilmartin eveneens voor de tweede keer foutloos en klasseerde zich als vierde, gevolgd door de AES-hengst El Greco (v. Diarado) van Bart van der Maat.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook