Ga naar hoofdinhoud

Franse top 3 in Franse Grote Prijs

Fransman Harold Boisset won vanmiddag de 1,60m-Grote Prijs in het Franse Maubeuge in het zadel van de Zangersheide-merrie Quolita Z (v. Quasimodo Z). Ook de tweede en derde prijs bleven in Frankrijk. Voor Nederland kwamen geen combinaties aan de start.

Drie combinaties kwalificeerden zich voor de barrage. Boisset reed foutloos in 42,14 seconden en won. Tweede werd zijn landgenoot Nicolas Deseuzes met Quilane de Lezeaux (v. Grenat De Grez) die foutloos over de finish kwam in 43,19 seconden . Alexandra Francart werd derde met Quelstar Du Vic Bilh (v. Fusain Du Defey).

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook