Ga naar hoofdinhoud

GP-zege Tryon voor Samuel Parot en Couscous van Orti

Samuel Parot hier met Atlantis Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Samuel Parot en Couscous van Orti sloten de driesterren wedstrijd, die afgelopen weekend in Tryon werd gehouden,  gisteren af met de overwinning in de Grand Prix. Een mooie afsluiting van het concours dat niet vlekkeloos begon voor de Chileense ruiter en de Nabab de Reve-zoon. Het duo kreeg donderdag zestien strafpunten in een 1,50m-rubriek en kwam vrijdag niet aan de finish in een 1,45m-proef.

De tweede plaats in deze Grote Prijs was voor Margie Engle met Bockmanns Lazio. De thuisrijdende amazone was ruim een halve seconde langzamer dan Parot en kwam in 36,612 seconden aan de finish met de goedgekeurde zoon van Lancer II. Het duo werd op de hielen gezeten door Emanuel Andrade met Ricore Courcelle. De ruiter uit Venezuela klokte af op 36,672 seconden met de goedgekeurde SF-hengst van Quaprice Bois Margot en was daarmee op zijn beurt ruim een seconde sneller dan de rest van de concurrentie.

Top vijf

De rest van de top 5 werd compleet gemaakt door Pablo Mejia met RL Queen Mary uit Colombia en de thuisrijdende Todd Minikus met Incitatus. Beide combinaties bleven ook in de barrage foutloos en finishten met respectievelijk 37,998 seconden en 38,205 seconden op de klok.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook