Ga naar hoofdinhoud

Holger Wulschner wint Grote Prijs Neumünster

Zonet heeft de Duitser Holger Wulschner met Fine Lady (v. Forsyth) de Grote Prijs in Neumünster gewonnen. Als snelste van zeven barragecombinaties reed Wulschner in 31,68 seconden over de hindernissen van 1,55m.

Al in het basisparcours pakte Wulschner met de razendsnelle elfjarige Forsyth-dochter Fine Lady de leiding. In de barrage verscheen het duo als laatste aan de start en nam uiteindelijk de eerste plaats terug over van landgenoot Carsten-Otto Nagel, die met de indrukwekkend galopperende schimmel Holiday by Solitour (v. Contendro) tweede werd met een tijd van 32,36 seconden. De 23-jarige Patrick Stühlmeyer en de pas negenjarige Chasmo (v. Chin Chin) pakten ook de derde plaats voor Duitsland met een foutloze barrage van 33,78 seconden.

Voor de Hongaar Emil Orban en Lacapo (v. Landor S) was er een vierde plaats terwijl de Zuid-Afrikaan Oliver Lazarus met Catan (v. Catoki) de top vijf afrondde.

De beste Nederlandse prestatie kwam van Albert Zoer en Wollie Bollie (v. Cantos). Zij hadden helaas een balk in het basisparcours en werden zo veertiende.

Klik hier voor het volledige resultaat.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.