Ga naar hoofdinhoud

Ilan Bluman verkoopt GP-paard aan neef Daniel

De Colombiaan Daniel Bluman heeft een nieuw Grand Prix-paard aan zijn springstal toegevoegd. Het is de achtjarige Zangersheide gefokte zoon van Lewito, Ladriano Z die hij van zijn neef Ilan heeft overgenomen.

Ladriano Z is door William Schwizer aangekocht. Schwizer is ook mede eigenaar van Daniel Blumans toppaarden Apardi (v. Corland) en Bacara (v. Asca Z) en bezit nog een aantal jonge paarden. Daniel Bluman is erg enthousiast over de nieuwe aanwinst: “Het is een veelbelovend Grand Prix-paard. Hij heeft veel vermogen en is een goede aanvulling van mijn springstal.”

Onder Ilan Bluman liep Ladriano Z goede resultaten het afgelopen jaar. In de 3*GP van Harrisburg afgelopen oktober werd het paar derde en vlak daarvoor won Bluman een 1,50m- en een 1,60m-rubriek in Lexington.

In januari zal Daniel Bluman met Ladriano debuteren op het Winter Equestrian Festival in Wellington.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Grandprix-replay.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook