Ga naar hoofdinhoud

Italiaanse wint 1.50m rubriek op CSI4* in Mons

Gert-Jan Bruggink hier met Cash Junior Foto De Paardenkrant

Op het CSI4* concours in het Belgische Mons won Giulia Martinengo Marquet zojuist de 1.50m rubriek. Met haar Frans gefokte merrie Fix Disegn Pop Lady d’Elle (v. Quick Star) bleef zij de Duitser Marc Bettinger met Bacardi (v. Balou du rouet) met een tijd van 57,99 seconden nipt voor. Slechts een halve seconde achterstand bracht hem naar de tweede plek. Op de voet werd deze ruiter gevolgd door de Zwitser Steve Guerdat met Lady Limbus (v. Kannan).

Welgeteld 21 ruiters reden een nulronde in dit parcours. Als beste Nederlander in deze rubriek eindigde Gert-Jan Bruggink met Cash Junior (v. Cash, zie foto). Met de 17-jarige ruin reed hij een snelle tijd van 60.37 seconden. Maar door een springfout viel hij niet in de prijzen. Het bracht hem naar de 23e plaats.

Verder kwamen voor Nederland Timothy Hendrix met Cedrick 8 (v. Couleur-Rubin) en Caroline Poels met Valley (v. Andiamo Z) van start. Hendrix eindigde met vier strafpunten en een tijd van 69,62 op de 35e plaats. Poels reed haar ruin met acht strafpunten en één voor tijdsoverschrijding naar de 48e plaats.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook