Ga naar hoofdinhoud

Jeanette Corbeek succesvol in Verona

Naast de 5*-wedstrijden heeft Jumping Verona ook een CSI2* waarin Jeanette Corbeek succesvol meedraait. Op de eerste twee dagen reed de amazone uit Wekerom een vierde, vijfde en zesde plaats bij elkaar. Ook Amber Feijen, Rob Eras en Angelique Hoorn waren in verschillende rubrieken in de prijzen te vinden.

Op de openingsdag in Verona was er een zesde plaats voor Jeanette Corbeek met de Lux-merrie Bugatti in een Twee Fasen-proef over 1,30m. In deze rubriek reed Rob Eras Mikimoto (v. Diamnat de Semilly) naar de negende plek. Amber Feijen werd dertiende met Dalvaro-W (v. Calvaro Z). De proef kwam op naam van de Zwitserse Frederique Fabre Delbos met Urian des Fontaines (v. Jumpy des Fontaines).

Met de Guidam-merrie Zaza was er een zesde plaats voor Jeanette Corbeek in een 1,35m-rubriek. In de barrage kwam Corbeek bijna drie seconden te kort op de winnaar Jacques Helmlinger uit Frankrijk met Origan de Vains (v. Allegreto).

Frederique Fabre Delbos boekte op de tweede dag haar tweede overwinning met Urian des Fontaines. Nu kwam Jeanette Corbeek dichterbij met Bugatti. Op een honderdste miste ze het podium.

In de 1,40m-rubriek won Amber Feijen de achtste prijs met de Chacco Blue-merrie Briljant. De rubriek werd gedomineerd door de Italianen, Luca Coata was de winnaar met Quite Beauty (v. Quite Easy).

Angelique Hoorn haalde met Faust van Weltevreden (v. Zidane) in een andere 1,30m-rubriek nog een dertiende plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.