Ga naar hoofdinhoud

Jelmer Hoekstra opnieuw in de prijzen

Jelmer Hoekstra

Het was vandaag de dag van Jelmer Hoekstra op CSI Wilków. Vanmiddag won hij al de U-25 rubriek en zojuist wist hij in het 1.50m tweede te worden. Voor deze rubriek zadelde hij Bulavsco waarmee hij dicht in de buurt van de overwinning kwam. 

In de goedgevulde barrage ging de uiteindelijke strijd tussen Jaroslaw Skrzyczynski met Quintella en Hoekstra met zijn Verdi-nakomeling. Skrzyczynski trok aan het langste eind door een tijd te klokken van 26.01 seconden. Hoekstra kwam met zijn 26.40 seconden maar een fractie te kort om ook deze rubriek op zijn naam te schrijven, hij werd tweede. De Duitser Maximilian Schmid werd met Chacon 2 derde in 28.53 seconden.

In de top tien eindigden ook Loewie Joppen die met Dolinn zesde werd. Leon Thijssen met Captain Cooper en Henk Frederiks met Ben B werden respectievelijk 9e en 10e.

Vos derde in 1.35m

In het 1.35m was er een derde prijs voor Robert Vos met Bonaire. Hij moest hier alleen winnaar Jacek Zagor met Qualidam en Andrzej Oplatek met Belycette K, die tweede werd, voor laten gaan.

Klik hier voor de uitslagen van het 1.50m.
Klik hier voor de uitslag van het 1.35m.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook