Ga naar hoofdinhoud

Johnny Pals wint 1.50m in Liverpool

Johnny Pals. Foto: De Paardenkrant

Op de openingsdag van de Liverpool International Horse Show heeft Johnny Pals de zwaarste rubriek gewonnen. Met de For Pleasure-zoon Fernando reed Pals een ijzersterke barrage en hield de Britten Robert Bevis en Robert Smith achter zich.

De dag verliep enerverende in Liverpool, de dood van Antello Z was een klap voor Cameron Hanley en ook voor het concours. Toch had het hoofdnummer van vanavond spannend verloop. Uiteindelijk reden zes combinaties zich in de barrage van de 1.50m proef. In de tweede lijn van het parcours viel de winst te behalen. De Zweed Peder Fredricson was de eerste die met H&M All In (v. Kashmir van Schuttershof) in vijf galopsprongen door de lijn ging. Hij zette 34.91 seconden op de klokken maar kreeg een fout in de dubbel. Robert Bevis lukte het wel om met Courtney Z (v. Chellano Z) foutloos te blijven. De 35.23 seconden was ruim een seconde sneller dan die van Robert Smith die in de eerste rit op Bavi (v. Balou du Rouet) 36.86 seconde neerzette.

Johnny Pals kwam als voorlaatste in de barrage. Fernando was scherp, maakte een makkelijke vijf in de tweede lijn en groot galopperend scheerde hij over de laatste oxer. De tijd werd 34.72 seconden. De Italiaan Piergiorgio Bucci reed als laatste binnen. Hij kreeg meteen een fout met Casallo Z (v. Casall) maar het deerde hem niet om hard te rijden. De combinatie was met 34.18 seconden de snelste in de barrage, maar de vier strafpunten wierpen hen terug naar plaats vier.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook