Ga naar hoofdinhoud

Jump&Drive voor Raijmakers en Chardon

Foto De Paardenkrant

Piet Raijmakers jr. en IJsbrand Chardon wonnen vrijdag de rubriek Jump & Drive tijdens het CHIO Aken. Beiden bleven foutloos en de eindtijd bedroeg 128,66 seconden. Daarmee mochten ze het prijzengeld van 3.500 euro ophalen.

Pius Schwizer en Werner Ulrich eindigden als tweede. Zij bleven ook foutloos en zetten een totaaltijd van 129,89 seconden neer. Hiervoor ontvingen zij 2.400 euro. De derde plaats ging naar Sheik Ali Al Thani en Boyd Excell, die 1.700 euro mochten verdelen.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook