Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling springt met Zypern naar derde plaats

Vrieling met Corporal VDL Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Zojuist sprong Jur Vrieling met Zypern naar een goede derde plaats in de Amadeus Trophy op het CSI4* in Salzburg. In de prijsuitreiking moest hij snelheidsspecialist Emanuele Gaudiano en de Belg Constant van Paesschen voor laten gaan. Suzanne Tepper zet met Dyango VDL de goede lijn verder door, zij werd zesde in de 1,50m-rubriek. Gerco Schröder was met Don Diego de twaalfde in de eindopstelling.

De Amadeus Trophy werd direct op fouten en tijd beslist. Jur Vrieling kon snel rijden met de negenjarige Casall-zoon Zypern. Hij zette 66,18 seconden op de klokken. Emanuele Gaudiano en de Belg Constant van Paesschen waren in de rubriek een klasse apart. Gaudiano stuurde Guess (v. Bentley van de Heffinck) in 64,28 seconden naar de overwinning. Van Paesschen was met Carlow van de Helle (v. Caretino) maar een fractie langzamer, 64,56 seconden.

Wilm Vermeir op Hacienda d’Eversem (v. Contact van de Heffinck) en Markus Saurugg met Texas I (v. Acorado) hielden Suzanne Tepper net buiten de top vijf. Tepper klokte met de Zapatero VDL-zoon Dyango VDL de zesde tijd.

Gerco Schröder kreeg een tijdfout met de Verdi-nakomeling Don Diego, maar werd toch twaalfde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook