Ga naar hoofdinhoud

Kevin Olsmeijer mist op een haar podium in 1,40m

Kevin Olsmeyer, hier met Viceroy T. Foto: Cedric Vlemmings / www.arnd.nl
In de 1,40m-rubriek vanmorgen op het CSI Herning miste Kevin Olsmeijer op een honderdste het podium. Met de Namelus R-zoon Bredero werd Olsmeijer vierde in de Medium Tour. Linnea Ericsson-Carey won voor eigen publiek met Pacome des Plains. De Britse Louise Saywell werd tweede gevolgd door de tweede Deense Jessica Toelstang.

Vanmorgen stond in de Medium Tour het puntenspringen op het programma. Met het volle aantal punten van 65 in een tijd van 45,64 seconden kwam de Deense Linnea Ericsson-Carey op kop met de Frans gefokte Pacome des Plains (v. Fetiche du Pas).

Saywell met KWPN’er

Louise Saywell was met de negenjarige zoon van Douglas, Dassler, bijna een seconde langzamer (46,50). Op weer een seconde volgde Jessica Toelstang op de Deens gefokte Bjerglunds Campari (v. Cajus).

Op een haar

Het concours in Herning brengt Kevin Olsmeijer geluk. Het nodige prijzengeld heeft de ruiter uit Doorwerth al in de wacht gesleept met als klapper het winnen van de Grote Prijs gisteren op Calvaro Z-zoon Dalvaro. In het puntenspringen miste Olsmeijer met Bredero op een honderdste het podium.

Twaalfde

Ook Maureen Bonder is in Herning op dreef. Vanmorgen kwam er een twaalfde plaats bij met Easy Again (v. Arezzo VDL).

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook