Ga naar hoofdinhoud

Leon Thijssen een en twee in Vilamoura

Leon Thijssen boekte gisteren een dubbele overwinning in de zwaarste proef van de dag tijdens het CSI2* in het Portugese Vilamoura. En dat was niet het enige succes voor Nederland want kort daarvoor was Henk van de Pol al één en twee in het 1.30m.

Een klinkende overwinning voor Thijssen in de 1.45m proef direct op tijd. Van de 65 gestarte combinaties was hij met Quintera (v. Kannan) de snelste, in 66.92 seconde sleepte hij de ruim 5.800 euro in de wacht. Ook zijn andere paard Ulena (v. Baloubet du Rouet) was in goede vorm, de merrie was slechts o.16 langzamer en de tweede plaats leverde Thijssen nog eens 4.700 euro op.

Gert Jan Bruggink werd met Cash Junior (v. Cash) negende (0 in 72,74 sec) en Suus Kuyten en Piet Raijmakers jr. reden zich ook in de prijzen. Kuyten plaatste zich met Wellington Times (v. Londontimes) als veertiende, Raijmakers op Eclips (v. Winningmood vd Arendberg) werd zestiende.

Eerder op de dag was er al een dubbele overwinning voor Henk van de Pol in het 1.30m twee fasen-parcours. Met Willink (v. Twister) werd hij eerste en op Zyvola (v. Chin Chin) tweede. Ook in deze rubriek reed Gert Jan Bruggink zich in de prijzen, met Bas (v. Cartano) werd hij vijfde.

Klik hier voor de resultaten.

Bron Horses.

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook