Ga naar hoofdinhoud

Loos, Diks en Derks winnaars nationale springrubrieken

Naast de internationale springrubrieken op Indoor Brabant komen ook de nationale springruiters in actie. Vanmorgen werd er in de klassen M, Z en ZZ gestreden om de hoofdprijzen. Kimberly Loos won de klasse M, Aniek Diks was de beste in het Z en Thijs Derks schreef de ZZ-rubriek op zijn naam.

Zes combinaties streden in de barrage van de klasse M om de winst. Kimberly Loos was de snelste van de twee foutloze combinaties. Loos stuurde de zevenjarige merrie Katinka L (v. Vivaldi Du Seigneur) in 26,85 seconden naar de zege. Aan eventingruiter Mauro Soeteman had Loos een geduchte tegenstander. Soeteman was met Quibus Van Landzicht Z (v. Quintessence V/d Laars Heide Z) maar twee honderdste langzamer.

Klasse Z

In de klasse Z was Aniek Diks met de Cantos-zoon Freestyle de enige foutloze in de barrage. Marwin van den Nieuwenhuijzen pakte de tweede plaats Fien H (v. Sandro Boy). Iris Looymans was bijna net zo snel en werd derde op Evogue (v. Cicero Z van Paemel).

Klasse ZZ

Vier combinaties moesten in de barrage van de klasse ZZ uitmaken wie er winnaar zou worden. Thijs Derks en zijn Guevara S (v. Conan Z) waren in 36,12 seconden de snelsten. Iris Michels werd met een nulronde op Adidetje (v. Dutch Capitol) tweede in 39,32. Thomas Arendsen Raedt kwam op plaats drie door vier strafpunten met Why Not (v. Karandasj).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook