Ga naar hoofdinhoud

Mareille van Geel derde in Oliva

Mareille van Geel
De derde week van de MET in Oliva is alweer aan de gang en in het 1.45m heeft Mareille van Geel gisteren een derde plaats veroverd met Chakato VL. Na een spannende strijd werd de rubriek gewonnen door Simone Wettstein voor Vladimir Tuganov.


Het werd een nipte overwinning voor de Zwitserse amazone Wettstein. Zij reed het paard ClipMyHorse Cash and Go (v. Cashandcarry) in het Twee Fasen-parcours in 30.35 seconde naar de winst. Vladimir Tuganov was maar iets langzamer in de tweede fase (30.41 seconde) met Pour le Poussage (v. Polytraum). Ook Mareille van Geel bleef onder de 31 seconde met de Oklund-zoon Chakato VL (30.87). Stefanie van den Brink reed Ace (v. Berlin) naar de zesde plaats en zat een seconde achter Van Geel. Ook Ben Schröder sprong zich in de prijzen, op Lu Lu 11 (v. Contact Me) werd hij negende.

In het 1.40m werd Dominique Roelofsen tiende op Gioia van het Neerenbosch (v. Nagano), Jeanette Corbeek werd met Baluga (v. Landjonker) twaalfde en Hilde Woudstra werd veertiende met Titania (v. Clinton). Ook een veertiende plek voor Jesper Romp op AD Blossom (v. Lupicor) in de 1.35m rubriek.

Ook in de rubrieken voor de jonge springpaarden reden de Nederlanders bovenin mee. Bart Haselbekke en Luziana (v. Lord Pezi) werden vierde bij de vijfjarigen. Ook een vierde plaats bij de zesjarigen voor Ruben Romp op Eclips (v. Baloubet du Rouet). Jeanette Corbeek op Enzi Ferrari en Henri Stegeman op Endeavour werden zesde en zevende in deze rubriek. Bij de zevenjarigen was er een zevende, achtste en negende plaats voor respectivelijk Stefanie Heins op Dyantha V, Mathijs van Asten op D.Carolus en Bart Haselbekke met Ivan R.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook