Ga naar hoofdinhoud

Mexicaans podium in 2* rubriek GCT

In de tweede rubriek van de 2*-wedstrijd op de Global Champions Tour in Mexico City heersten de Mexicanen. Fernando Martinez Sommer won de 1.45m rubriek voor Alejandro Mills en Martin Alejandro Jimenez Valdivia. Ook de vierde plek hielden de Mexicanen in eigen huis, die was voor Gustavo Ramos.

Fernando Martinez Sommer reed de KWPN geregistreerde Cor Bakker naar de winst in het Twee Fasen. In de tweede fase klokte hij met de Colandro-zoon, uit de stam van Namelus en Den Ham Blue, 29.09 seconden. Op de tweede plaats met 30.54 seconden op het scorebord kwam de KWPN’er Bartender onder het zadel van Alejandro Mills. Bartender is een 10-jarige zoon van Cardento. Martin Alejandro Jimenez Valdivia nam de derde plaats voor zijn rekening op de Selle Français Trebon de la Nutria (v. Quidam de Revel) in 30.74 seconden. Op enkele tiende van een seconde volgde Gustavo Ramos met Izzy Miaki (v. Casa Grande). De Argentijn Fabian Sejanes maakte de top vijf vol op Escarlata LS (v. Ephebe For Ever).

Vannacht Nederlandse tijd is de eerste 5*-rubriek in de Global Champions Tour.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook