Ga naar hoofdinhoud

Nederlands bloed domineert vrijspringen BWP

Foto: Lonneke Ruesink

KWPN-bloed overheerste op de wedstrijd vrijspringen in het Belgische Reningelst. Bij de tweejarigen won Mambesi van de Mangelaar (v. Zambesi). Bij de driejarigen was de overwinning voor Floyd van Schore (v. Indoctro).

Mambesi vd Mangelaar, komt uit een Guidam-moeder en won na overkamping tegen reeks B winnaar Icarus Z (I’m Special de Muze x Papillon Rouge).

Floyd van Schore, komt uit een Burggraaf-moeder. In zijn reeks werd La Primma Donna vh Ravennest (v. Carrico) tweede.

Bron: Horses/ Galop

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook