Ga naar hoofdinhoud

Ook wijziging in Ierse team voor Nations Cup Lummen

Niet alleen chef d’équipe Dirk Demeersman van de Belgen moest zijn equipe wijzigen, ook zijn Ierse collega Robert Splaine moest zijn team veranderen door een blessure bij MHS Going Global van Greg Broderick. Cameron Hanley neemt Brodericks plaats in het team over met Cas 2.

MHS Going Global van Broderick zou een kleine blessure hebben opgelopen en kan niet meer in Lummen aan de start komen. Cameron Hanley met Cas 2 is nu opgeroepen door Robert Splaine. De 9-jarige zoon van Indoctro is de laatste tijd goed onderweg, zo won Hanley met het paard de Grote Prijs van Lier eerder dit jaar.

Het Ierse team bestaat verder uit Bertram Allen met Molly Malone V, Anthony Condon op Aristio, Denis Lynch en All Star 5 en Cian O’Connor met Good Luck.

De landenwedstrijd van Lummen staat aanstaande vrijdagnamiddag op het programma. Door het slechte weer heeft de organisatie van het concours besloten om voor vandaag de 1*-rubrieken te schrappen. Mogelijk worden deze later in de week nog ingepland. De 2*-proeven en de eerste manche van het Belgisch kampioenschap voor jonge paarden gaan wel door op de Garden Arena.

Equnews/Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook