Ga naar hoofdinhoud

Overwinning 1,45 m CH de Wolden naar Vrieling en Van Asten

Op CH de Wolden werd het 1,45 m in twee groepen verreden, waar de overwinning bij de eerste groep naar Jur Vrieling ging en Leopold van Asten bij de tweede groep de felbegeerde plek innam. Bij de zesjarigen gingen Jack Ansems en Exploit Go (v. Lupicor) met de winst ervandoor en bij de zevenjarigen pakte Danielle Goldstein met Heartbreaker-zoon Dartbreaker de eerste prijs.

Bij de eerste groep won Jur Vrieling met de KWPN-hengst Carerra VDL (v. Cardento) door in de barrage de klok stop te zetten op 37,58 seconden. Bart van der Maat finishte als tweede met zijn Beauminka (v. Jodokus) met een tijd van 36,61 seconden. De Amerikaanse Tina di Landri en Juanita (v. Sonique) werden hier derde. Op de vierde plaats eindigden Jeroen Dubbeldam en Classic Man V (v. Cornet Obolensky), gevolgd door Marriët Hoekstra met Wimphof’s Hinde (v. Berlin).

Leopold van Asten en VDL Groep W Zermie (v. Celano) schreven de overwinning op hun naam in de tweede groep met een tijd van 36,61 seconden. Pieter Clemens en Quality II (v. Quazimodo Z) finishten in 38.32 seconden en werden tweede. Remco Been en Lumen Lady (v. Guidam) volgden op de derde plaats. De tijd van Mitch Laseur en Blue Bayou (v. Berlin) brachten hen naar de vierde plaats en de top vijf werd afgesloten door Emile Karim Fares en Captain Z (v. Lord Z).

Jonge KWPN’ers aan kop

In het tweefasen parcours finishte Ansems in 33.48 seconden. Jack Broek en Dhi Zulu (v. Zapatero) noteerden een tijd van 35.02 seconden en werden tweede. Angelica Zanotelli-Augustsson stuurde Luidam-dochter ARD Ginger Pop naar de derde plaats.

Bij de zevenjarigen overwon Goldstein door de barrage in 33.34 seconden uit te rijden. Mitchel Sonneveld en Blom’s Dora (v. Zirocco Blue VDL) volgden op de tweede plaats met een tijd van 33.85 seconden en bleven met deze prestatie Eoin Mcmahon voor, die met Cool Feeling (v. Cornado) in 34.17 seconden finishte.

Bekijk hier de uitslagen van de 1,45 m-rubriek.
Bekijk hier de uitslag van de zesjarigen.
Bekijk hier de uitslag van de zevenjarigen.

Bron: Horses

Eén reactie op “Overwinning 1,45 m CH de Wolden naar Vrieling en Van Asten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook