Ga naar hoofdinhoud

Pius Schwizer wint Negrita Cup

Pius Schwizer

Zojuist heeft de Zwitser Pius Schwizer met Coolgirl de Negrita Cup gewonnen tijdens het CSIO in Barcelona. Beat Mändli maakte het Zwitserse feest compleet met zijn tweede plek.

De Negrita Cup was een 1.45m parcours in twee fasen. Van de 28 starts reden 15 combinaties de tweede fase. Tien daarvan gingen dubbel nul. Pius Schwizer was met zijn Westfaalse merrie de snelste in 24.46 seconde, zijn landgenoot Beat Mändli reed met de Holsteiner Callisto ongeveer een halve seconde langzamer (25.13 sec.).

Aymeric de Ponnat met Onestar du Mesnil eindigde op de derde plaats voor Cameron Hanley met Dundee vd Dwerse Hagen en de Japanner Taizo Sugitani met de KWPN-er Whisper (Zandor x Hugo).

Voor Nederland kwam alleen Willem Greve met Sonate aan start, zij gaven op in de eerste fase.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook