Ga naar hoofdinhoud

Quartz Rouge naar Philippe Rozier

Jerome Hurel met Quartz Rouge Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Quartz Rouge (v. Ultimo van ter Moude), onder Jerome Hurel deelnemer aan het EK springen in 2015, heeft een nieuwe ruiter. De dertienjarige hengst zal voortaan onder het zadel van Philippe Rozier, lid van het gouden Franse team in Rio, in de wedstrijdring te zien zijn.

Met Hurel zette de Ultimo van ter Moude-nakomeling diverse aansprekende resultaten neer. Zo waren ze in 2015 lid van het Franse team dat de Nations Cup zeges pakte in Lummen en Sopot. Ook in de Grote Prijzen draaide het duo regelmatig bovenaan mee. Met onder meer een derde plaats in de Grote Prijs van Dinard en Dublin.

Nieuwe troeven

Rozier is blij met de komst van zijn nieuwe troef. “Hij staat hier nu een paar dagen op stal. We hebben al wat sprongetjes gemaakt en hij voelt super aan. Het is de bedoeling dat we in Vilamoura ons debuut in de wedstrijdring maken”, aldus de ruiter.

Naast Quartz Rouge heeft ook de Franse kampioen bij de zesjarige springpaarden, Aurore de la Rose (v. Felton du Mont), een stal bij de Olympische ruiter betrokken.

Bron: Studforlife 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook