Ga naar hoofdinhoud

Richie Moloney wint twee dagen op rij in Tryon

De Ier Richie Moloney stuurde afgelopen weekend twee keer op rij een schimmel naar de eerste plaats in het Amerikaanse Tryon . Zaterdagavond won hij de CSI2* Grote Prijs met Button Sitte (v. Ogano Sitte) en zondag won hij de CSI2* Sunday Classic over 1,45 meter met Merqusio (v. Cicero Z).

In de Grote Prijs van zaterdag mochten zes van de 21 deelnemers uit de eerste omloop zich melden voor de barrage. Richie Moloney was nipt de snelste met Button Sitte. In 38,336 seconden finishte de combinatie foutloos. Todd Minikus zat hem op de hielen met Excel (v. Douglas). Hij finishte foutloos in 38,402 seconden en werd daarmee tweede. De derde plaats in de Grote Prijs was voor de Chileen Samuel Parot met Atlantis (v. Andiamo).

Sunday Classic

In de CSI2* Sunday Classic bleven er slechts twee ruiters foutloos in de eerste omloop. Moloney kreeg alleen concurrentie van Samuel Parot met Quick Du Pottier (v. Hurlevent de Breka). Parot reed een supersnelle barrage in 38,508 seconden maar moest daarin twee springfouten incasseren waardoor de druk voor Moloney wegviel. Hij reed vervolgens een rustige foutloze barrage in 47,288 seconden, goed genoeg voor de winst.

Klik hier voor de uitslagen van zaterdag.

Klik hier voor de uitslagen van zondag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Worldofshowjumping

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook