Ga naar hoofdinhoud

Sabrina van Rijswijk: ‘Ik mocht hem lenen’

Foto: Jacquelien van Tartwijk

"Ik heb dit nog niet veel gedaan. Het is een paard van mijn stiefdochter. Ik wist dat die snel was, ik mocht hem lenen”, vertelt Sabrina van Rijswijk. Zij was de enige die vrijdagavond op Jumping Etten Leur zonder fouten bleef en voldoende snel was om de Verkeersschool Blom Derby op haar naam te schrijven.

Het Derbyparcours bleek geen gemakkelijke opgave en de weg over het walletje werd wel eens verkeerd geïnterpreteerd. Siebe Kramer startte als eerste met Mr. Pancake (v. Quickstar) en hield ondanks een springfoutje lang de leiding. Hij werd van de troon gestoten door Sabrina van Rijswijk met Firefee (v. Grison van de Bisschop) die heel knap zonder fouten bleef.

Bianca Schoenmakers

Thomas Mertens leek met Blom’s Ghandi (v. Zirocco Blue) uit op winst maar dat voorkwam een springfoutje op de allerlaatste sprong. Hij werd derde. Bianca Schoenmakers deed haar reputatie eer aan. Ondanks twee springfouten kwam ze toch aan de uiteindelijke tweede tijd. Doron Kuipers kreeg een foutje op de Blom-hindernis op het terrein achter de tribune. Hij maakte ook veel tijd goed en werd zo vierde met Freestyle.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook