Ga naar hoofdinhoud

Sander Geerink verkoopt toppaarden Robinson en Bentley N

Sander Geerink hier met Robinson. Foto: Jacquelien van Tartwijk

Springruiter Sander Geerink heeft zijn toppaarden Robinson (Rubert R x Odermus R) en Bentley N (Numero Uno x Peter Pan) verkocht. De 26-jarige ruiter uit Gelselaar ontving naar zijn zeggen een niet te weigeren bod op de twee ruinen uit Denemarken. 

Robinson was als tien jaar bij Sander Geerink op stal. Met de dertienjarige zoon van Rubert beleefde de ruiter uit Gelselaar zijn internationale doorbraak. Hij won er drie internationale GP’s mee, die van Barbizon, Lommel en Samorin. Vorig jaar debuteerde Geerink in de Grand Prix van Jumping Amsterdam. De ruin is echter op een leeftijd dat het paard interessant is voor de handel, waardoor Geerink besloot het paard te verkopen.

Bentley N

Met de twaalfjarige Bentley N was Geerink op 2* en 3*- niveau regelmatig vooraan te vinden. De zoon van Numero Uno kwam anderhalf jaar geleden via Annelies Vorsselmans en Jeroen Dubbeldam bij Geerink op stal.

Jonge aanwas

De ruiter uit Gelselaar richt zich nu op de ontwikkeling van zijn negenjarige Something Special (v. Apoleon Timpex). De vos ruin heeft hij sinds oktober vorig jaar op stal en heeft inmiddels op 3*-niveau zijn rondjes gemaakt.

Bron Facebook/De Stentor

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook