Ga naar hoofdinhoud

Sanne Ter Haar start EK Fontainebleau met foutloos parcours

Het EK voor de jeugd in Fontainebleau is vandaag van start gegaan. De Children hebben vanochtend al hun eerste proef gereden, een parcours over 1,25 meter direct op tijd. De winst ging naar de Franse Maelle Noizat op Attraction Riverland (v. Quatro de Riverland). Het beste Nederlandse resultaat was voor Sanne Ter Haar die met Aldhers (v. Jumbo-Jet) 18e werd.

Maelle Noizat reed haar parcours foutloos in een supersnelle tijd van 71,93 seconden. De tweede plaats was voor de Deense Noona Wildfang Linde met Bentley N. (v. Numero Uno). In 73,84 seconden kwam zij foutloos over de finish. De Hongaarse Lizanna Kiss werd derde met Eliana (v. Embassy) in 74,82 seconden.

Sanne Ter Haar bleef ook foutloos maar had 79,23 seconden nodig om te finishen en boekte daarmee het 18e resultaat.

Nederlandse resultaten

Cejay Joosten vinden we terug op plaats 62 doordat ze vijf strafpunten moest incasseren met Sagnol (v. Silvano). Finn Boerekamp kreeg acht strafpunten met Gradini (v. Diarado) en Senna Everse kreeg ook acht strafpunten met Evert (v. Harley VDL).

Tussenstand

Op dit moment staat het Nederlandse Children Team in de tussenstand op de 13e plaats.
Morgen staat de volgende wedstrijd voor de Children op de agenda.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook