Ga naar hoofdinhoud

Van der Schans naast podium GP San Giovanni

Wout-Jan van der Schans en Capetown Foto Wendy Scholten

Een balk in de tweede ronde van de Grand Prix van San Giovanni hield Wout-Jan van der Schans met zijn Oklund-zoon Capetown naast het podium. Met een vierde plaats was hij de beste Nederlander in de 3*-GP die door de Duitse Simone Blum met DSP Alice werd gewonnen. Sander Geerink en Bart Bles vielen met hun veertiende en vijftiende plaats net buiten de prijzen.

Tien combinaties vertrokken in de tweede ronde van de Grand Prix over 1,50m, drie bleven in de tweede ronde foutloos. Simone Blum was met de tienjarige Askari-dochter Alice in 42,89 seconde veruit de snelste. Keith Shore was bijna zeven seconden langzamer. De Brit kwam op de tweede plek met Mystic Hurricane (v. Tornado) in 49,39 seconden. Edward Levy uit Frankrijk kreeg met Urhelia Lutterbach (v. Helios de la Cour II) een tijdfout en werd derde.

Vier strafpunten

De overige combinaties in de tweede ronde hadden allemaal vier strafpunten. Wout-Jan van der Schans was met Capetown de snelste in 43,34 seconden. Hij werd op de voet gevolgd door Fabio Crotta met Tess de Jalesnes (v. Baloubet du Rouet).

Balk in eerste ronde

Sander Geerink en Bart Bles kregen beiden in de eerste ronde een balk. Geerink en Robinson (v. Rubert R) werden veertiende en Bles kwam met Nickoletta E (v. Nintender) op plaats vijftien.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook