Ga naar hoofdinhoud

Smolders springt naar derde plek in 1.50m

Harrie Smolders behaalde zojuist de derde plek in het 1.50m in Genève. Hij zadelde hiervoor de altijd fantastisch springende Emerald (v. Diamant de Semilly). De eerste plek ging naar Alvaro de Miranda met AD Ashleigh Drossel Dan (v. Drosselklang II).

Behalve Smolders verscheen ook Jeroen Dubbeldam met Quality Time (v. Quantum) aan de start. Hij liep in het basisparcours één strafpunt op, wat hem uiteindelijk een achtste plaats opleverde. De tweede plaats ging naar de Franse Pénélope Leprevost met haar merrie Nayana (v. Royal Feu).

Klik hier voor een video van Harrie Smolders en Emerald.
Klik hier voor de resultaten
.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook