Ga naar hoofdinhoud

Snelle Smolders heeft pech in barrage

Harrie Smolders begon veel belovend in rubriek over 1,50 meter op vijf sterren-niveau in Hamburg. In het basisparcours kwamen bijna een derde van de ruiters in tijdsnood. Voor Smolders en Zinius (v. Nabab de Reve) vormde de tijd geen enkele bedreiging. Zij legden namelijk als snelste het basisparcours zonder fouten af.

In de barrage kreeg het duo te kampen met pech. Met vier strafpunten en de langzaamste tijd kwam het duo niet verder dan een achtste prijs. Hiermee waren ze wel de beste Nederlandse combinatie. Sanne Thijssen kreeg in het basisparcours zes strafpunten en Maikel van der Vleuten kreeg acht strafpunten te voortduren.

Overwinning

Bertram Allen schreef in Hamburg de overwinning op zijn naam door met zijn schimmelmerrie Molly Malone V (v. Kannan) in 39,95 seconden te finishen. Olivier Philippaerts volgde op plek twee met Ikker (v. Ogano Sitte). De derde plaats werd bezet door de Amerikaan Jack Towell. Hij zadelde voor deze rubriek de Verdi-zoon New York, die gefokt werd door Paul Olthof uit Langeveen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook