Ga naar hoofdinhoud

Steve Guerdat wint Nordrhein-Westfalen Prijs

Foto De Paardenkrant

De Zwitser Steve Guerdat was vanmiddag de beste in de Nordrhein-Westfalen Prijs op CHIO Aken. De springruiter legde met de Oldenburger ruin Ferrari (v. Furioso II) de barrage van het springparcours van 1,55 m binnen 47,52 seconden foutloos af.

Als tweede eindigde de Duitser Hans-Dieter Dreher met Embassy II (v. Escudo). De combinatie bereikte de finish binnen 48,62 seconden. De derde prijs was voor de Amerikaanse Laura Kraut met Cedric (v. Chambertin).
Marc Houtzager was de beste Nederlander. Hij reed Sterrehof’s Voltaire (v. Now of Never) naar de negende plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook