Ga naar hoofdinhoud

Team Baryard-Johnsson / Dubbeldam vierde in paar springen Parijs

Jeroen Dubbeldam, hier met Carusso LS La Silla. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Op de vijfsterrenwedstrijd in Parijs werd zojuist het team Kontio / Duguet winnaar in de de rubriek paarspringen. Alle paren moesten twee rondes over een parcours van 1.60m afleggen en de resultaten werden bij elkaar opgeteld. Anna-Julia Kontio en Romain Duguet wisten als enige team foutloos te blijven met  hun paarden Pacific Des Essarts en Twentytwo des Biches en wonnen de hoofdprijs. Team Baryard-Johnsson / Dubbeldam eindigde op de vierde plaats.

Lucy Davis en Kevin Staut vormden samen het team dat op de tweede plaats eindigde. In het zadel van Barron kreeg Davis in de eerste omloop vier strafpunten en bleef ze foutloos in de tweede ronde. Staut stuurde zijn Elky van het Indihof HDC twee keer foutloos rond en het team kwam met in totaal vier strafpunten uit op 76.22 seconden.

Laura Renwick en Daniel Deusser vormden met Bintang II en Hidalgo V ook een gelegenheidsuo. Met twee foutloze rondes van Renwick en de tienjarige KWPN’er en vier strafpunten van Deusser en zijn Quadrillo-zoon in totaal 76.92 seconden eindigde team Renwick / Deusser op de derde plaats.

Malin Baryard-Johnsson en Jeroen Dubbeldam kwamen met vier strafpunten van de Zweedse amazone met Corporal VDL en twee foutloze ritten van Dubbeldam en Carusso LS La Silla uit op vier strafpunten in totaal en daarmee de vierde plaats.

De top  werd compleet gemaakt door het team dat Jessica Mendoza en Roger Yves Bost voor de gelegenheid vormden. In het zadel vanSam de Bacon en Record d´Oreal kwam het duo ook uit op vier strafpunten in een gezamelijke tijd van 84.76 seconden.

 

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.