Ga naar hoofdinhoud

Thijssen en Van Gerwen onstuitbaar in Lezno

Leon Thijssen en Haertthago Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met een Wereldbekeroverwinning op zak ging Leon Thijssen vandaag volle kracht vooruit in het Poolse Lesno. Met Haertthago reed hij woensdag naar de winst in de wereldbekerwedstrijd, vandaag plaatste hij zich met zijn paarden twee keer als tweede en eens als vierde. Jody van Gerwen ging er met de winst vandoor.

In de Grand Prix was thuisruiter Michal Kazmierczak Thijssen te snel af met de achtjarige ruin Stakorado (v. Stakkato Gold). Met Haertthago (v. Heartbreaker) kwam Leon in het parcours over 1.50m 0,52 seconden tekort. De derde plaats was net als woensdag voor Piotr Morsztyn met Osadkowski Van Halen (v. Hors La Loi II).

Stefanie van den Brink was na David Will de snelste vierfouter in de GP. Met Ace (v. Berlin) eindigde ze als achtste. Sander Geerink volgde als negende met Rubert R-zoon Robinson en Michel Hendrix werd elfde met Eder van den Blauwaert (v. Kashmir van Schuttershof).

De finale van de Silver Tour over 1.35m kwam op naam van Jody van Gerwen en Namelus R-zoon Tantalus. Met een miniem verschil van 0,05 seconden verwees ze Thijssen met Quinoa des Riollets (v. Calvaro Z.) naar de tweede plaats.

In de finale van de Gold Tour over 1.45m eiste de Baarlose ruiter met Kannan-merrie Quintera de vierde plaats op. Deze rubriek werd gewonnen door Duitster Marcel Marschall met Undercontract (v. Andiamo).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook