Ga naar hoofdinhoud

Todd Minikus pakt overwinning openingsrubriek

Todd Minikus hier met Quality Girl Foto: Amy Dragoo / www.arnd.nl

De internationale openingsrubriek van deze week in Tryon - een 1.40m klassiek met barrage - werd vannacht een prooi voor Todd Minikus op Quality Girl (v. Quidam's Rubin). De combinatie reed een foutloze barrage in 29,72. Voor Roberto Teran Tafur betekende en foutloze barrage in 30,21 een tweede plek in de eindstand. Teran Tafur reed de twaalfjarige Brilliant du Rouet (v. Balou du Rouet).

Iets langzamer maar ook foutloos ging de combinatie Alberto Michigan met Glasgow de Muze door de finish. De Andiamo-nazaat werd gefokt door Joris de Brabander en is sinds een maand in eigendom van Ilan Ferder. De nieuwe combinatie bleek in een van hun eerste wedstrijden samen meteen succesvol en kwam in 30,67 door de eindmeet.

Amber Harte met Austria 2 (v. Casall) tekende voor plek vier en Andrew Kocher werd vijfde en zesde met respectievelijk Quarto Mail (v. Cardento) en Ciana (v. Rascin, fokker Musterd B.V. te Made). In totaal gingen 60 combinaties van start in deze openingswedstrijd. Tryon Fall IV duurt nog tot en met zondag.

Bekijk hier het resultaat

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook