Ga naar hoofdinhoud

Tom Martens derde in GP CSI2* Beijing

Archieffoto Tom Martens
Bij het CSI2* Equuleus Beijing hebben Tom Martens en Jack Ansems het weekend goed af kunnen sluiten. Martens eindigde derde in de Grote Prijs met de Holsteiner-hengst Larcon en bleef daarmee net voor op Ansems, die met Crescendo GO net naast het podium eindigde.

Zeven ruiters bleven in de eerste manche foutloos en gingen nogmaals van start. De snelste tijd werd genoteerd door Kenneth Cheng en de Hannoveraanse merrie Enjoy (v. Espri). De ruiter uit Hong Kong was met 45,14 seconden op de teller een seconde sneller dan zijn Chinese collega Maodong Yuan, die Syrius du Bocage (v. Bonhomme II) aan de start bracht.

Martens op het podium

In het Longines-parcours bleven Martens en de Larimar-zoon ook in de barrage foutloos. Ze klokten een tijd van 47,99 seconden en kwamen daarmee niet in de buurt van Yuan.

Ansems en de KWPN-gefokte Tangelo van de Zuuthoeve-zoon Crescendo GO zagen 49,36 seconden op de teller verschijnen en waren daarmee verzekerd van de vierde plaats.

Vermeulen

Vincent Vermeulen begon op vrijdag goed met een overwinning in de openingsrubriek. Met de Up to Date-dochter Cassina II klokte hij de snelste tijd in deze rubriek die gelijk op fouten en tijd verreden werd.

In de Silver Mini Prix op zondag zag hij met Bacato (v. Baloubet du Rouet) een balk vallen en eindigde net buiten de top tien.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook