Ga naar hoofdinhoud

Van Asten vierde in hoofdrubriek eerste dag Rome

Leopold van Asten en VDL Groep Beauty Foto: Wendy Scholten

Op de openingsdag van het CSIO Rome Piazza di Siena snelde Steve Guerdat met zijn merrie Hannah (v. Dulf vd Bisschop) naar de overwinning in het 1,50m. Leopold van Asten pakte de vierde plaats met VDL Groep Beauty (v. For Pleasure) op twee seconden achter de Zwitser. Ook voor Johnny Pals en Harrie Smolders was er prijzengeld met hun achtste en elfde plaats.

Uliano Vezzani had een pittige 1,50m-proef gebouwd voor de ruiters, waarin vooral hindernis vijf, een dubbel sprong met alleen witte balken, de paarden nog al eens verraste. Het deerde de elfjarige Hannah allemaal niet en onder haar ruiter Steve Guerdat finishte ze foutloos in de winnende tijd van 62,72 seconden.

Diniz legt de lat hoog

Simon Delestre sprong met Filou Carlo Zimequest (v. Coronas 2) naar de tweede tijd, 63,89 seconden. De derde plaats ging naar Luciana Diniz die op Fit for Fun (v. For Pleasure) al vroeg de lat hoog had gelegd met haar 64,56 seconden.

Twee keer For Pleasure

Op twee tiende achter Diniz eindigde Leopold van Asten met de halfzus van Fit for Fun, VDL Groep Beauty, op de vierde plaats. Zowel Johnny Pals op Wesselina (v. Cumano) als Harrie Smolders met Corrada (v. Oklund) reden goede foutloze rondes wat hun het achtste en elfde prijzengeld opleverde.

Vandaag staat de Nations Cup op het programma waarin Nederland met Jeroen Dubbeldam, Leopold van Asten, Michel Hendrix en Harrie Smolders, als achtste land van start gaat.

Klik hier voor de uitslag.

Bron www.piazzadisiena.it/Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook