Ga naar hoofdinhoud

Vierde plaats voor Maikel van der Vleuten

In het CSI2* in Lier wist Maikel van der Vleuten gisteren met Stolzenberg-nakomeling Salomon een vierde plaats te bemachtigen het 1,45 meter. De top-10 in deze wedstrijd met barrage bestond voor de helft uit Nederlandse deelnemers.


De top-3 was absoluut aan elkaar gewaagd. Constant van Paesschen werd eerste met Calore van de Helle in een tijd van 42,04 seconden. De Amerikaanse Madison Goetzmann werd tweede in slechts een fractie langzamer. In een tijd van 42,12 seconden kwam zij met Padinus-nakomeling Wrigley over de finish. Katherine Strauss werd derde met All-In in een tijd van 42, 83 seconden.

Maikel van der Vleuten reed de barrage in 43,14 seconden. Op ruim een seconden afstand volgende Maurice van Roosbroeck met Cuidam.

De zesde, zevende, achtste en tiende plaats werden weer ingenomen door Nederlanders.
Sanne Thijssen en Con Quidam RB reden in 45,17 seconden naar de zesde plaats. Zevende werd Jens van Grunsven met Cika. De achtste plaats was voor Leopold van Asten met Heartbreaker-nakomeling VDL Groep Zidane N.O.P. Lisa Nooren sloot de top-10 met de achtjarige Dienellie.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook