Ga naar hoofdinhoud

Volledig Duits podium in München

Felix Hassmann met Balzaci. Foto: Jacques Toffi / www.arnd.nl

Felix Hassman reed vandaag met Balzaci (v. Balou du Rouet) naar de overwinning in de Grand Prix van München. Hassman kwam zonder springfouten binnen in 33,83 seconden. Het podium in de Beierse hoofdstad bestond louter uit thuisruiters.

De viersterrenwedstrijd ging in twee ronden over 1,60 m. Ook Markus Beerbaum bleef foutloos met Charmed (v. Chacco-Blue), hij reed in 34,52 seconden naar het zilver. De derde plaats was voor Mario Stevens die Landano (v. Lord Pezi) in 34,82 naar de eindstreep reed.

De enige Nederlandse starter in de Grote Prijs van München was Marc Houtzager. Hij kwam met Sterrehof’s Calimero (v. Quidam de Revel) niet door de eerste ronde na een balk.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook